86 81 16 76

Tandlæge, Deltid

Vi søger en Tandlæge 8-10 timer om ugen til moderne klinik i Silkeborg. Timerne ligger bedst torsdag/fredag eller tirsdag eftermiddag.

Vi oplever en stabil vækst søger derfor en god kollega der gerne vil være en del af vores team og arbejde indenfor det koncept vi har skabt, og som er fundamentet for den fremgang vi oplever.

Om os og vores værdigrundlag

følge Gøtszche og Wulff giver behandling kun mening hvis 4 komponenter er til stede samtidigt.

1, Biomedicinsk faglighed. 2, Evidensbaseret behandlingsvalg. 3, Ægte empati med patienten og fortolkning af dennes behov gennem dialog. 4, Uantastelig etik

Vi leder efter en ansøger der har alle disse evner. En person som er teoretisk velfunderet og omhyggelig med sit håndværk, men også en person som kan forholde sig til det menneske som tænderne sidder i, og finde ind til hvad det menneske har af behov og ønsker og lægge en behandlingsplan derefter. En person som er i stand til at se bort fra sin egeninteresse i valget af behandling.

Vi tror på at vejen til en god livskvalitet med sine tænder går gennem mindst mulig behandling. Vi bruger principperne i minimally invasive dentistry som retningslinie, og lægger stor vægt på det forebyggende arbejde.

Når behandling er nødvendig stræber vi efter det bedst mulige resultat. Vi anvender derfor mikroskop til alle rodbehandlinger og ofte i andre sammenhænge. Vi integrerer den nyeste biomedicinske viden i behandlingen, bl a anvender vi MTA i forskellige sammenhænge og følger Domenico Riccucis anbefalinger i forbindelse fyldningsfremstilling for at skåne odontoblastlag og pulpa-dentinorganet. Vi lægger vægt på at vælge materialer der er veldokumenterede.

Vi henviser de behandlinger som kræver specialiseret ekspertise, herunder OR, implantatkirurgi, vanskelige visdomstandsfjernelser og helproteser.

Vi anser salgsstrategier, salgskurser og vækstmål og konkurrencer om at være månedens topsælger for at være uetiske og absolut uønskede i vores arbejde med vore kunder. Vore kunder kommer til os med et problem og vi hjælper dem med den løsning de ønsker. Impulsen til at udføre behandling skal komme inde fra patienten, ikke udefra, hvad enten det er ønsket om at tilfredsstille et abstrakt sundhedsideal eller ønsket om økonomisk vinding. Naturligvis tager vi os betalt for vores arbejde, men når en handel er god for begge parter så kan et stabilt samarbejde/kundeforhold opstå. Det er det vi ønsker. Vi vil levere sundhedsydelser der giver mening, og det er det vore patienter efterspørger.

Vores forventninger

Vi forventer at du vil arbejde som en del af et samlet hold og holde vores værdier for øje i dit arbejde, men også at du vil arbejde med at finde din egen personlige måde at yde god service og behandling. Vi er ikke alle ens, og vi ønsker at vore kunder møder et ægte engagement, og vi har alle hver vores måde at vise dette engagement på. Man mærker straks hvis der er ægte engagement og det værdsætter mennesker.

Vi forventer at du er villig til at påtage dig de behandlingsopgaver der er brug for at få løst, og ikke påtager dig opgaver der ligger uden for hvad du kan håndtere med sikkerhed for et tilfredsstillende resultat. Det er det vi forstår ved at arbejde som et team. Parodontalbehandling varetages hovedsageligt af vores tandplejer, men selvom det ikke er den primære arbejdsopgave vil der være  noget PA-arbejde.

Hvad vi kan tilbyde

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø på klinikken med søde kolleger og loyale patienter som kommer til os med udstrakt tillid

Vi tilbyder et fagligt engagerende miljø med mulighed for at udvikle sig inden for forskellige områder af faget, ikke mindst indenfor endodonti, men også med den humanistiske side af vores fag.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og efter hvad der er mest hensigtsmæssigt er vi åbne for både fast løn og provision.

Vi lægger særlig vægt på et sundt værdigrundlag hos ansøgeren. Omhyggelighed, solidt teoretisk fundament, at man er serviceminded og en ægte interesse for at hjælpe mennesker.