86 81 16 76

Aktuelle behandlinger

Vi laver behandlinger hver dag, og det er ikke muligt at lægge alle ud på nettet, men for at give inspiration og for at vise hvad vi arbejder med præsenterer vi her nogle patientbehandlinger vi har udført her på klinikken.

18/4 2012 Æstetisk udfyldning af store mellemrum

19-årig pige var ked af store mellemrum mellem tænderne. Mellemrummene skyldtes at tænderne samlet set var for smalle til at udfylde pladsen i tandbuen.
Det kunne løses med udbygning af tænderne med plast. Der er ikke slebet i tænderne så behandlingen er ikke skadelig for tænderne

7/4 2011 Skift af misfarvede fyldninger

Denne patient var ked af den misfarvning der var opstået af gamle fyldninger i fortænderne. Vi skiftede fyldningerne og nu ses det ikke mere at der har været boret i de tænder…

Pris for tre plastfyldninger: 1530kr hvoraf de 750 blev refunderet af sygeforsikringen danmark

10/7 2010 Rekonstruktion af overkæben på angst patient

Patient med tandlægeangst. Havde ikke været til tandlæge i ca 10 år. Patienten havde også problemer i underkæben, hvor flere tænder måtte fjernes men klarer sig ind til videre uden erstatning her.

Behandlingen startede med at lave fortænder og kindtænder i plast da patienten var angst for tandbehandling. Her er det godt at starte med nogle ting, der er hurtigt overstået, ikke er så ubehagelige og giver et synligt og flot resultat. Så kan patienten vænne sig lidt til at få behandling. Siden måtte vi fjerne de meget nedbrudte tænder og lavede en flot bro med porcelæn. Patienten er meget glad for behandlingsresultatet og han skammer sig ikke længere over tænderne og afholder sig derfor ikke længere fra at smile.

Pris for overkæben 22300kr incl bedøvelse, røntgenbilleder og undersøgelse, hvoraf sygeforsikringen danmark kunne have refunderet ca 7200kr

3/5 2010 Fixering af tænder der er løse pga parodontose

Patienten er storryger og lider af parodontose i ganske svær grad. Rygning er en væsentlig risikofaktor for at udvikle parodontose, og for at sygdommen nedbryder knoglen omkring tænderne. Det er ikke lykkedes patienten at stoppe med rygningen. Behandlingen tilstræber derfor at opnå det bedst mulige i den givne situation.

Vi fjernede misfarvede gamle fyldninger og svært misfarvet tandsubstans langs tandkødet. Derefter lagde vi plast mellem tænderne så de blev bygget sammen og kan støtte hinanden når de belastes under tygning.

Der er lagt stor vægt på at patienten kan holde rent langs tandkødet af hensyn til parodontosen.

Det er ikke altid man kan opnå det ideele resultat man kunne ønske, men for denne patient var behandlingen en stor forbedring både kosmetisk og af hans tyggeevne.

Pris 6600kr, hvoraf sygeforsikringen danmark refunderede ca 2300kr