86 81 16 76

Hvem er vi?

Tandlæge

Tandlæge Morten Skov HansenEr fagligt særligt interesseret i kosmetisk tandbehandling, behandling af angste patienter og sygdomme i tandnerven.

Engageret i efteruddannelse og tager på kurser i Danmark og udlandet. Supplerer Tandlægefaglige emner med psykologiske studier, specielt jungiansk psykologi der giver et godt afsæt til at håndtere tandlægeangst.

Medlemsskab af Dansk Tandlægeforening, Dansk Endodontiforening, Dansk Selskab for Odontofobi og Dansk Selskab for klinisk hypnose

CV

Uddannet fra Tandlægeskolen ved Århus Universitet i 2001. Har arbejdet med voksentandpleje siden embedseksamen. Autorisation som tandlæge 2002.

Reservetandlæge (værnepligt) i Forsvarstandplejen 2001-2002.

Fra 2002 i alsidig privat praksis i Ribe og Vejle. Fra 2004 som klinikejer her i Silkeborg.

Privat bruger jeg min tid på mine to børn Christian og Rasmus på 10 og 8 år, og er desuden interesseret i amatørastronomi og dykning, og dyrker crossfit på motionsplan.

Tandplejer

FullSizeRender 2 copy

Camilla er Tandplejer og kan hjælpe med undersøgelser, røntgenbilleder, tandrensninger, forebyggende behandlinger og parodontosebehandlinger. Camilla vil også rigtigt gerne give folk den behandling de ønsker så sig endelig hvis der er nogen ting der skal tages hensyn til.

Camilla har en fortid som klinikassistent og har arbejdet som tandplejer i flere år inden hun startede hos os i maj 2016

 

Sanne og Louise

Klinikassistenter

Sanne har været ansat på klinikken i 25 år og Louise blev ansat i maj 2016. De er dem der tager imod i telefonen og i receptionen, samt assisterer til behandlinger.